player player team team market market

Absolute Card Collector

GOLD Break únor 2024 a sázka na Credentials, která se vyplatila!

1. 3. 2024 15:28

Pro únorový GOLD break jsem vybral box, který se až tolik neotvírá. Návratnost u většiny boxů není moc velká a pokud nechytnete lepší hit, tak může být člověk zklamaný. Ale právě to, že se moc Credentials neotevírají, mě vedlo k tomu je vzít, protože tam bude dost karet, co sběratelé ještě třeba nemají. Navíc nám se ten hit povedl!

VIDEO Z BREAKU: ZDE

SOUTĚŽ O BOXY NA ÚNOR + dárky od partnerů

Každý měsíc rozdáváme boxy našim odběratelům. Od tohoto roku ještě přitvrdíme! A hned první měsíc rozdáváme 2 boxy (Artifacts 21/22 Hobby). Za tento měsíc navíc pro vás máme dárky i od partnerů www.sberatelkaret.cz a Top For Collectors. Vybíráme tak celkem 5 vítězů z našich odběratelů a to už je velká šance! Co udělat pro účast v soutěži? Musíte být odběratelem našeho YouTube, dát like na toto video a do komentáře napsat "Díky za soutěž".

A to je vše! Za každé video v měsíci získáte jeden hlas do losování, takže můžete soutěžit v každém videu a svoji šanci navýšit. Soutěžit můžete až do 10. dne následujícího měsíce.

Co je GOLD Break?

Je group break pro naše uživatele s GOLD účtem. Každý měsíc otevíráme box, jehož obsah rozdělíme na týmy. Týmy losujeme mezi uživatele. Ti tak mohou navíc k výhodám učtu GOLD získat ještě hodnotné karty. Více informací ZDE